Уште едно волшебно патување, и овај пат низ нашата чудесната Македонија. Ги прошетавме нејзините полиња и гори, низ чаршиите стари и адетите древни, ѕирнавме во богатата ризница на нејзината душа, а се засладивме и со плодовите на црницата родна даравујќи ни иднина.
ЕХ, МОЈАТА ЧУДЕСНА МАКЕДОНИЈА!!!

Исто така прочитајте и за:

PLAY2ADAPT | ERASMUS+ PROJECT
Белчишко блато – настан
Белчишко блато – настан
Донација на чанти и училишен прибор за првачињата