Учениците од нашето училиште учествуваа во уште една работилница од проектот Градиме мостови и Мисијата на ОБСЕ во Македонија. Заедно со ученици од основните училишта од Јабланица, Корошишта

Исто така прочитајте и за:

PLAY2ADAPT | ERASMUS+ PROJECT
Белчишко блато – настан
Белчишко блато – настан
Донација на чанти и училишен прибор за првачињата