И оваа година по повод денот на пролетта и денот на екологијата 21 Март во сите наши училишта се реализираа низа активности. Учениците ги чистеа дворовите на училиштата, а ги средуваа и внатрешните простории.

Исто така прочитајте и за:

Белчишко блато – настан
Белчишко блато – настан
Донација на чанти и училишен прибор за првачињата
Посета на библиотека на тркала