Информации за контакт

ОУ „Дебрца“ с.Белчишта 6000, Дебрца, Охрид, Р.Македонија.

Контактирајте не!

Ако ве интересира нешто не се штедете да прашате!

Вашето име (задолжително)

Вашиот мејл (Задолжително)

Предмет

Вашата порака

[recaptcha]