Во рамките на одбележувањето на Детската недела под мотото „И децата се прашуваат“ нашето училиште ќе реализира низа активности.

Во прилог поканата и агендата со активностите.

presentation1

Исто така прочитајте и за:

ЈАВЕН ОГЛАС – за пополнување на слободни работни места
ЈАВЕН ОГЛАС – за пополнување на слободни работни места
ЈАВЕН ОГЛАС – за пополнување на слободни работни места
ЈАВЕН ОГЛАС – за пополнување на слободни работни места
ОГЛАС за запишување на ученици во I одделение учебна 2018/19