На Општинскиот натпревар по англиски јазик за учениците од V и IX одделение за општините Охрид, Струга, Вевчани, Дебрца кој се одржаа во ООУ „Браќа Миладиновци“ – Струга на 26.03.2016 година. Нашиот ученик Александар Дуклески под менторство на наставникот Катерина Костовска го освои I место кое го дели со уште 5 ученици од останатите училишта.
Сите овие ученици обезбедија пласман за регионалниот натпревар кој ќе се одржи на 16.04.2016 година.
Им честитаме на сите ученици и нивните ментори.

12548855_493847790794423_8880707638904287725_n

 

Исто така прочитајте и за:

Пријава за запишување во I одделение
Пријава за запишување во I одделение
ЈАВЕН ОГЛАС – за пополнување на слободни работни места
ЈАВЕН ОГЛАС – за пополнување на слободни работни места
PLAY2ADAPT | ERASMUS+ PROJECT